Massagepraktijk Til

In balans door het leven

Over mij

 

Mijn naam is Til van Rens. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de IT. De keuze om in de IT te gaan werken heb ik gemaakt in een tijd dat ik niet precies wist wat ik wilde gaan doen en in de IT was in ieder geval werk. 

In mijn achterhoofd was wel altijd de interesse in het menselijke lichaam aanwezig. Daarom heb ik een opleiding "klassieke massage" gevolgd. Na het lezen van een boek over voetreflextherapie raakte ik ook daarin geïnteresseerd. Dit heeft geresulteerd in een opleiding tot voetreflextherapeute. Een 3-jarige studie op HBO-niveau. Tijdens deze studie bleef ik wel werken in de IT. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik overspannen werd. Ik was veel te veel bezig met leren en werken om toe te komen aan ontspanning. Met behulp van een psycholoog en voetreflextherapie ben ik hier van hersteld. 

Na een aantal jaren nog doorgewerkt te hebben in de IT stond ik weer op de rand van een overspannenheid. Toen drong het echt tot mij door dat de manier van leven zoals ik deze had niet goed was voor mij. Inmiddels was ik ook in aanraking gekomen met de Ayurveda, de geneeskunde uit India. Hier draait alles om de totale mens, lichaam en geest in balans, zijn wie je bent.  

Nu ben ik overgestapt naar mijn passie, massagetherapie in verschillende vormen. Via massages wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld. Je gaat weer voelen en je lichaam en geest krijgen de kans te herstellen.
Wil je meer weten over mij of wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op. Dit kan ook telefonisch.

 

Voetreflextherapie

Ayurvedische massagetherapie

Klassieke massage

 

De praktijk


 Tarieven